Inhoud

Het verhaal achter de serie: 'Mindcontrol'De serie "Mindcontrol" is ontstaan toen ik begreep dat iedereen die "wakker wordt" door een aantal stages van bewustwording heen gaat.

Ik probeer deze te vangen in mijn 3 D Artwork serie Mindcontrol;

Part 1 : The MarionetteWake
Mijn
Dit is de eerste stap naar vrijheid van de ziel,
"The Marionette" staat voor de mensheid, wereld, die op een soort toneel terecht staat, bestuurd wordt. De streepjescodes staan voor de mens als product, ze bevatten ook een vraag, die je écht zou kunnen scannen met een scanapparaat.

"Wake" is iets wat er moet gebeuren voor dat je naar de volgende stage kan bewegen. (Elk werk heeft een zelfstandignaamwoord en een werkwoord in de titel, die later als je ze allen achter elkaar zou zetten, een ZIN vormen, zie onder aan de pagina!)


Part 2 : The Sea of Faces, Remember

De tweede fase bevind je je in een zee van herinneringen;Remember, die uitleg kunnen geven over je reden van je huidige plaats

 

 

  •  
Part 3 : The Connection, Connect

De derde fase gaat over de innerlijke connectie die je maakt met een andere energiebron, dit kan ofwel een ander mens zijn of een hogere energiePart 4 : The Discovery, Find

De vierde fase vind je jouw doel van het leven dat je nu leidt, het meisje wijst naar het teken in de cirkel: CHAIM, wat "leven" betekent in het Hebreeuws. Dit werk geeft licht in het donker omdat het meisje de enige juiste weg aanwijst, zie deze je ook in het donker.

    


Part 5: The Transformation, Become


Fase 5 laat de transformatie van lichamelijke gedachte naar oneindige materieloosheid zien, waar je wordt wat je in fase 4 gevonden hebt
Part 6: The Blessing, Blessed


Na de transformatie zal de ziel "Blessed" zijn en in een binnenste meer op weg zijn naar de eeuwigheid.

De zegening op het hoofd van de vrouw zijn heilige bladgouden zegels uit China, die daar met een wens van voorspoed op een Boeddha geplakt worden, daarop is een chinees geluksmuntje te zien, die de reis op weg helpt.


                       

Part 7  :  Eternity


Dit is de laatste en eeuwige fase waar we naar op zoek zijn; het paradijs, een eeuwige energetische connectie,

Eeuwige compleetheid van de ziel.....

 "Wake, Marionette and Remember the Sea of Faces, make The Connection, Connect, you will make the Discovery and find your Transformation, you will Become Blessed and this Blessing will lead you to Eternity"